Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ  έχοντας εκτίσει μια πολύχρονη διαδρομή στο χώρο των αποφράξεων θα σας συμβούλευε τα εξής που πρέπει να προσέχετε για το δίκτυο σωληνώσεων του γραφείου σας, του σπιτιού σας και για οποιαδήποτε χώρο ενδιαφέρεστε:

  • Μην αμελείτε την ετήσια συντήρησή τους! Χωρίς ακόμη να έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα μπορείτε να κρατάτε καθαρές και ανοιχτές τις σωληνώσεις σας. Αναλαμβάνουμε την συντήρηση τους με κατάλληλα μηχανήματα και φαρμακευτικά σκευάσματα οικολογικής χρήσης ώστε να μην δημιουργηθεί ποτέ κάποια σημαντική ζημιά.
  • Φροντίστε να καθαρίζετε συχνά και κυρίως το φθινόπωρο, πριν την έναρξη των πολλών βροχών , τις υδρορροές του σπιτιού σας από φύλλα , χώματα , περιττώματα πτηνών κ.α.
  • Να είστε προσεκτικοί σε περίπτωση που έχετε παιδιά στο σπίτι  ώστε να μην πετάξουν κάποιο αντικείμενο μέσα στην λεκάνη της τουαλέτας ή στο νιπτήρα.
  • Φροντίστε να καθαρίζετε καλά τον νεροχύτη σας από υπολείμματα φαγητού ώστε να μην βουλώνει συχνά
  • Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο μικρό φράξιμο είναι καλύτερη λύση να επικοινωνήσετε άμεσα με κάποιον τεχνικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ έστω και τηλεφωνικά για να σας δώσει κάποια λύση παρά να χρησιμοποιήσετε απο μόνοι σας κάποιο τοξικό σκεύασμα που θα καταστρέψει τα τοιχώματα των σωληνώσεών σας.

Παρόλα αυτά όμως η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ , αντιλαμβανόμενη την έντονη καθημερινότητά σας και πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας να βρει κανείς ένα έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη για αποφράξεις, αντλήσεις υδάτων και απολυμάνσεις, είμαστε δίπλα από τον χώρο σας σε κάθε προάστιο της Αθήνας αλλά και σε παραρτήματα σε όλα της Ελλάδα. Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε για όλο το δίκτυο της εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΟΝΙΟΥ.

Επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες μας και για οποιοδήποτε θέμα και αν αντιμετωπίζετε είμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ώρο και όλες της ημέρες της εβδομάδας.