ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑΒουλωμένο σιφόνι μπανιέρας

Πολύ συχνά μπορεί να βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση με Βουλωμένο σιφόνι μπανιέρας και να καταλήξετε σε μια λίμνη από νερό στο μπάνιο σας. Το βουλωμένο σιφόνι μπανιέρας είναι από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορεί να σας συμβούν την πιο ακατάλληλη στιγμή στο σπίτι σας. Το πιθανότερο είναι τουλάχιστον μία με δύο φορές το χρόνο να αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα. Εμαφανίζεται είτε στον νεροχύτη, στο νιπτήρα, είτε στη μπανιέρα. Αν θέλετε να αποφύγετε τον υδραυλικό, είναι καλύτερα να γνωρίζετε κάποιους έξυπνους άμεσους τρόπους για να λύσετε το ζήτημα, χωρίς χρήματα και ταλαιπωρία. Eνα από αυτά τα προϊόντα που υπάρχουν στο εμπόριο μπορεί να σας «λύσει» τα χέρια. Αλλά όπως θα σας έλεγε και κάθε υδραυλικός, αυτά τα χημικά μπορεί να καταστρέψουν τους σωλήνες σας. Παρ’ ολ’ αυτά υπάρχει κι άλλος τρόπος και, μάλιστα, με πράγματα που έχετε ήδη στο σπίτι σας.

Τι θα χρειαστείτε: κατσαβίδι, ψαλίδι, ξύδι, μαγειρική σόδα, πετσέτα, πλαστικά δεματικά καλωδίων

Βήμα 1: Αφαιρέστε την σχάρα από το σιφόνι με το κατσαβίδι.

Βήμα 2: Βάλτε το χέρι σας μέσα και βγάλτε όλη τη βρωμιά που έχει μαζευτεί στο πάνω μέρος (καλύτερα χρησιμοποιήστε γάντια).

Βήμα 3: Με το ψαλίδι κάντε εγκοπές στο πλαστικό καλώδιο και βάλτε το μέσα στο σιφόνι, ώστε να μαζέψετε όλες τις τρίχες που έχουν μείνει μέσα (οι εγκοπές θα βοηθήσουν ώστε να «εγκλωβιστούν» οι τρίχες). Τραβήξτε το έξω, αηδιάστε με την ησυχία σας και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να καθαρίσει εντελώς.

Βήμα 4: Ρίξτε μέσα μισή κούπα μαγειρική σόδα και μισή κούπα ξύδι και καλύψτε το με μία βρεγμένη πετσέτα. Αφήστε το για 10 λεπτά, αφαιρέστε την πετσέτα και ρίξτε βραστό νερό.

Βήμα 5: Επανατοποθετήστε την σχάρα και κάντε ένα ζεστό και χαλαρωτικό μπάνιο. Το αξίζετε!

 

Δείτε επίσης:

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

Link

 

1 σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment